Over mij

Erwin Zimmerman, 48 jaar, getrouwd met Ellen en wonend in Eindhoven. Samen zijn we trotse ouders van 3 sportieve tienerzoons; Thijmen, Jesper en Pepijn.

Na mijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht begon ik mijn carrière als fiscalist bij Govers in Eindhoven. Het adviseren over inkomstenbelastingen aan particulieren en ondernemers was mijn kerntaak.

Vervolgens startte ik bij de Rabobank als hypotheekadviseur. Op die manier was ik actief betrokken bij klanten en hun financiële plannen rondom wonen. Dit in combinatie met de fiscale vraagstukken die dat oproept. Mijn carrière verplaatste zich naar beleggingen. Mensen met vermogen. En hun plannen en doelen. Hoe kunnen we dat het beste realiseren? Een mooi vraagstuk om bij betrokken te zijn.

Daarna werd ik manager Vermogen & Hypotheekadvies. In deze rol zag ik honderden hypotheekaanvragen voorbijkomen van particulieren en ondernemers. Die beoordelingen gaven natuurlijk veel inzichten en helpen me nu ook om een aanvraag kansrijker te maken. Met adviseurs besprak ik de mogelijkheden voor de klanten. Waar zitten eventuele moeilijkheden en hoe los je dat het beste op voor de klant.

Ik sprak ook zelf veel met klanten, over hun vermogen. Leerde hen goed kennen. Welke wensen hebben ze, wat drijft ze? En zo keken we, afhankelijk van de wensen van de klant hoe we hun vermogen beste konden inrichten.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe de markten bewegen. Wat mensen beweegt, wat wensen en dromen zijn. Hoe daar passend maatwerk voor te leveren. En hoe je met minder risico meer rendement kunt maken. Gedreven, betrokken en kwaliteit, daar sta ik voor. Ik zie elk gesprek als een kans. Om jou te leren kennen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Met mijn brede kennis over hypotheken, beleggen en vermogensplanning ben ik in staat om je compleet te ontzorgen. Van A tot en met Z. En zo kun jij terugvallen op een zeer kundig en betrouwbaar advies.

Kennismaken?
Bel, app of mail me. Vrijblijvend.

06-53748721

erwin@zimmermanhypotheekadvies.nl

Annette Verstappen
Annette Verstappen
2020-08-14
Onze situatie was een uitdaging voor Erwin. Hij heeft hogere wiskunde toegepast, om onze wensen te realiseren. Geweldig gedaan!
B Schepens
B Schepens
2020-08-04
Mijn 1e hypotheek aanvraag gedaan onder begeleiding van Zimmerman Hypotheek- en Financieel advies. Vanaf het 1e gesprek een goed gevoel gehad over de samenwerking. Bij vragen stuurt Erwin altijd een snelle en inhoudelijk duidelijke reactie. Om deze redenen is Zimmerman Hypotheek- en Financieel Advies echt een aanrader!
william van kessel
william van kessel
2020-07-02
We sluiten nu voor de derde keer een hypotheek over en dit is de eerste dat het goed uitgelegd wordt. Zonder druk te voelen om te tekenen . Heb je in de avond een vraagje , stuur je een apje en Erwin komt met een passend antwoord. Wij zijn snel, correct en binnen de afgesproken tijd zeer goed behandeld. Dus een dikke +
Rik Verhoeven
Rik Verhoeven
2020-06-27
Fijne adviseur om mee te werken en snelle reacties! heb het als zeer prettig allemaal ervaren en veel aan je gehad. Zal je zeker aanbevelen. Bedankt Erwin! Groet, Rik
Olaf van Kessel
Olaf van Kessel
2020-03-04