Erwin

Erwin Zimmerman, 48 jaar, getrouwd met Ellen en wonend in Eindhoven. Samen zijn we trotse ouders van 3 sportieve tienerzoons; Thijmen, Jesper en Pepijn.

Na mijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht begon ik mijn carrière als fiscalist bij Govers in Eindhoven. Het adviseren over inkomstenbelastingen aan particulieren en ondernemers was mijn kerntaak.

Vervolgens startte ik bij de Rabobank als hypotheekadviseur. Op die manier was ik actief betrokken bij klanten en hun financiële plannen rondom wonen. Dit in combinatie met de fiscale vraagstukken die dat oproept. Mijn carrière verplaatste zich naar beleggingen. Mensen met vermogen. En hun plannen en doelen. Hoe kunnen we dat het beste realiseren? Een mooi vraagstuk om bij betrokken te zijn.

Daarna werd ik manager Vermogen & Hypotheekadvies. In deze rol zag ik honderden hypotheekaanvragen voorbijkomen van particulieren en ondernemers. Die beoordelingen gaven natuurlijk veel inzichten en helpen me nu ook om een aanvraag kansrijker te maken. Met adviseurs besprak ik de mogelijkheden voor de klanten. Waar zitten eventuele moeilijkheden en hoe los je dat het beste op voor de klant.

Ik sprak ook zelf veel met klanten, over hun vermogen. Leerde hen goed kennen. Welke wensen hebben ze, wat drijft ze? En zo keken we, afhankelijk van de wensen van de klant hoe we hun vermogen beste konden inrichten.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe de markten bewegen. Wat mensen beweegt, wat wensen en dromen zijn. Hoe daar passend maatwerk voor te leveren. En hoe je met minder risico meer rendement kunt maken. Gedreven, betrokken en kwaliteit, daar sta ik voor. Ik zie elk gesprek als een kans. Om jou te leren kennen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Met mijn brede kennis over hypotheken, beleggen en vermogensplanning ben ik in staat om je compleet te ontzorgen. Van A tot en met Z. En zo kun jij terugvallen op een zeer kundig en betrouwbaar advies.

Kennismaken?
Bel, app of mail ons. Vrijblijvend.

06-53748721

erwin@zimmermanhypotheekadvies.nl

Gileon

Gileons carrière startte na zijn afstuderen aan de hbo-opleiding Sport, Economie en Communicatie als junior hypotheekadviseur bij een landelijke intermediarsketen. Tegelijkertijd rondde hij in de avonduren zijn opleiding tot erkend hypotheek- en financieel adviseur af. Al snel werd hij een senior-adviseur waarbij hij een coachende en begeleidende rol naar andere hypotheekadviseurs kreeg. Hij verdiepte zijn kennis toen hij complexe financierings- en vermogensvraagstukken ging behandelen. Het ging daarbij om zowel particulieren als ondernemers. Enkele jaren terug startte Gileon als zelfstandige en vervulde hij landelijk veel opdrachten bij banken.

Kennismaken?
Bel, app of mail ons. Vrijblijvend.

06-48955215

gileon@zimmermanhypotheekadvies.nl