Erwin

Erwin Zimmerman, 48 jaar, getrouwd met Ellen en wonend in Eindhoven. Samen zijn we trotse ouders van 3 sportieve tienerzoons; Thijmen, Jesper en Pepijn.

Na mijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht begon ik mijn carrière als fiscalist bij Govers in Eindhoven. Het adviseren over inkomstenbelastingen aan particulieren en ondernemers was mijn kerntaak.

Vervolgens startte ik bij de Rabobank als hypotheekadviseur. Op die manier was ik actief betrokken bij klanten en hun financiële plannen rondom wonen. Dit in combinatie met de fiscale vraagstukken die dat oproept. Mijn carrière verplaatste zich naar beleggingen. Mensen met vermogen. En hun plannen en doelen. Hoe kunnen we dat het beste realiseren? Een mooi vraagstuk om bij betrokken te zijn.

Daarna werd ik manager Vermogen & Hypotheekadvies. In deze rol zag ik honderden hypotheekaanvragen voorbijkomen van particulieren en ondernemers. Die beoordelingen gaven natuurlijk veel inzichten en helpen me nu ook om een aanvraag kansrijker te maken. Met adviseurs besprak ik de mogelijkheden voor de klanten. Waar zitten eventuele moeilijkheden en hoe los je dat het beste op voor de klant.

Ik sprak ook zelf veel met klanten, over hun vermogen. Leerde hen goed kennen. Welke wensen hebben ze, wat drijft ze? En zo keken we, afhankelijk van de wensen van de klant hoe we hun vermogen beste konden inrichten.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe de markten bewegen. Wat mensen beweegt, wat wensen en dromen zijn. Hoe daar passend maatwerk voor te leveren. En hoe je met minder risico meer rendement kunt maken. Gedreven, betrokken en kwaliteit, daar sta ik voor. Ik zie elk gesprek als een kans. Om jou te leren kennen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Met mijn brede kennis over hypotheken, beleggen en vermogensplanning ben ik in staat om je compleet te ontzorgen. Van A tot en met Z. En zo kun jij terugvallen op een zeer kundig en betrouwbaar advies.

Kennismaken?
Bel, app of mail ons. Vrijblijvend.

06-53748721

erwin@zimmermanhypotheekadvies.nl

Gileon

Gileons carrière startte na zijn afstuderen aan de hbo-opleiding Sport, Economie en Communicatie als junior hypotheekadviseur bij een landelijke intermediarsketen. Tegelijkertijd rondde hij in de avonduren zijn opleiding tot erkend hypotheek- en financieel adviseur af. Al snel werd hij een senior-adviseur waarbij hij een coachende en begeleidende rol naar andere hypotheekadviseurs kreeg. Hij verdiepte zijn kennis toen hij complexe financierings- en vermogensvraagstukken ging behandelen. Het ging daarbij om zowel particulieren als ondernemers. Enkele jaren terug startte Gileon als zelfstandige en vervulde hij landelijk veel opdrachten bij banken.

Kennismaken?
Bel, app of mail ons. Vrijblijvend.

06-48955215

gileon@zimmermanhypotheekadvies.nl

Nienke Zimmerman
Nienke Zimmerman
2021-11-09
Op een super creatieve wijze is het gelukt om onze hypotheek om te zetten. Wat geen enkele bank lukte, is Erwin wel gelukt. Hij is een doorzetter, creatief, betrouwbaar en met een heel groot professioneel netwerk om zich heen zet Erwin een geweldig product neer. Dankjewel voor je hulp en de snelheid waarmee het is geregeld! Ik raad Erwin Zimmerman bij iedereen aan.
Tom Bartholomeus
Tom Bartholomeus
2021-06-30
Zimmerman heeft uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel staan. Dat blijkt o.a. uit snelle responstijd en advies op maat. Erwin weet complexe zaken in Jip-en-Janneke taal uit te leggen, zodat het voor eenieder te begrijpen valt. Dit alles resulteerde voor ons in een hypotheek die prima bij onze situatie past.
Miriam C
Miriam C
2021-05-15
Mijn casus was niet bepaald een doorsnee verhaal. Toch heeft Erwin zich erin vastgebeten en niet losgelaten voordat het in orde was. Alle bewondering voor zijn doorzettingsvermogen, zijn positiviteit, zijn heldere kijk op de zaak en zijn grote deskundigheid. En daarbij komt ook nog dat Erwin een hele fijne persoon is, menselijk en heel open. Erwin, bedankt voor de uitstekende service!
Niels Witte
Niels Witte
2020-12-09
Erwin bedankt voor een hypotheekadvies op maat met een professionele maar ook snap baar advies. Bedankt ook voor de extra inzet wanneer het ingewikkeld werd door het bankwezen. Heel fijn contact.
Annette Verstappen
Annette Verstappen
2020-08-14
Onze situatie was een uitdaging voor Erwin. Hij heeft hogere wiskunde toegepast, om onze wensen te realiseren. Geweldig gedaan!
Bas S
Bas S
2020-08-04
Mijn 1e hypotheek aanvraag gedaan onder begeleiding van Zimmerman Hypotheek- en Financieel advies. Vanaf het 1e gesprek een goed gevoel gehad over de samenwerking. Bij vragen stuurt Erwin altijd een snelle en inhoudelijk duidelijke reactie. Om deze redenen is Zimmerman Hypotheek- en Financieel Advies echt een aanrader!
william van kessel
william van kessel
2020-07-02
We sluiten nu voor de derde keer een hypotheek over en dit is de eerste dat het goed uitgelegd wordt. Zonder druk te voelen om te tekenen . Heb je in de avond een vraagje , stuur je een apje en Erwin komt met een passend antwoord. Wij zijn snel, correct en binnen de afgesproken tijd zeer goed behandeld. Dus een dikke +
Rik Verhoeven
Rik Verhoeven
2020-06-27
Fijne adviseur om mee te werken en snelle reacties! heb het als zeer prettig allemaal ervaren en veel aan je gehad. Zal je zeker aanbevelen. Bedankt Erwin! Groet, Rik
Olaf van Kessel
Olaf van Kessel
2020-03-04