Hypotheek Advies

Onafhankelijk hypotheekadviseur. Het eerste gesprek gratis en vrijblijvend.
No cure no pay. Je betaalt pas als er een offerte is aangevraagd.

Een woning kopen, een mooie stap.
Koop je voor het eerst een eigen woning? Of verhuis je naar een andere?  Een spannende tijd en er komt veel op je af. Eén ervan is de keuze voor een hypotheek. Hoe werkt dat eigenlijk? Wat kun je lenen? Waar moet je allemaal aan denken en wat kost je dat? Een eerlijk, goed en voordelig hypotheekadvies helpt je daarbij!

Oversluiten van je hypotheek.
Ook als je al een bestaande hypotheek hebt, kan het lonen om je te laten adviseren. Een mooi moment is het aflopen van je rentevast periode. Dat biedt je mogelijkheden om opnieuw de beste keuze te maken. Maar zelfs als je boeterente moet betalen kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten.

Je huidige woning verbouwen?
Een extra aanbouw erbij of is het toch echt tijd voor een nieuwe keuken en badkamer? Dat wil je al lang, maar je hebt het geld er niet voor liggen. Sparen of misschien toch lenen? Kun je hier dan een hypotheek voor afsluiten? Wat kost je dat dan extra per maand? Veel vragen maar gelukkig ook veel mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend.
Belangrijke momenten in je leven. Een goed advies maakt het verschil. Een onafhankelijk advies, zodat het best passende voor jou binnen handbereik is. Hoe fijn dat een eerste gesprek bij mij gratis en vrijblijvend is. Ik maak graag kennis met jou. Hoor graag je wensen en je vragen. Ik beantwoord de meest belangrijke vragen direct. Hoe het werkt als je een hypotheek afsluit. En wat je maandlasten worden. Dan hoor je hoe het verder in zijn werk gaat. Wat ik voor je kan doen. Hoe, wanneer en wat de kosten zijn. Om zo uiteindelijk samen op zoek te gaan naar het best passende advies.

No cure no pay.
Je betaalt pas als ik een offerte heb kunnen regelen voor je. Verder adviseer ik je ook gratis over het afsluiten een overlijdensrisicoverzekering.

Veelgestelde vragen
Nienke Zimmerman
Nienke Zimmerman
2021-11-09
Op een super creatieve wijze is het gelukt om onze hypotheek om te zetten. Wat geen enkele bank lukte, is Erwin wel gelukt. Hij is een doorzetter, creatief, betrouwbaar en met een heel groot professioneel netwerk om zich heen zet Erwin een geweldig product neer. Dankjewel voor je hulp en de snelheid waarmee het is geregeld! Ik raad Erwin Zimmerman bij iedereen aan.
Tom Bartholomeus
Tom Bartholomeus
2021-06-30
Zimmerman heeft uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel staan. Dat blijkt o.a. uit snelle responstijd en advies op maat. Erwin weet complexe zaken in Jip-en-Janneke taal uit te leggen, zodat het voor eenieder te begrijpen valt. Dit alles resulteerde voor ons in een hypotheek die prima bij onze situatie past.
Miriam C
Miriam C
2021-05-15
Mijn casus was niet bepaald een doorsnee verhaal. Toch heeft Erwin zich erin vastgebeten en niet losgelaten voordat het in orde was. Alle bewondering voor zijn doorzettingsvermogen, zijn positiviteit, zijn heldere kijk op de zaak en zijn grote deskundigheid. En daarbij komt ook nog dat Erwin een hele fijne persoon is, menselijk en heel open. Erwin, bedankt voor de uitstekende service!
Niels Witte
Niels Witte
2020-12-09
Erwin bedankt voor een hypotheekadvies op maat met een professionele maar ook snap baar advies. Bedankt ook voor de extra inzet wanneer het ingewikkeld werd door het bankwezen. Heel fijn contact.
Annette Verstappen
Annette Verstappen
2020-08-14
Onze situatie was een uitdaging voor Erwin. Hij heeft hogere wiskunde toegepast, om onze wensen te realiseren. Geweldig gedaan!
Bas S
Bas S
2020-08-04
Mijn 1e hypotheek aanvraag gedaan onder begeleiding van Zimmerman Hypotheek- en Financieel advies. Vanaf het 1e gesprek een goed gevoel gehad over de samenwerking. Bij vragen stuurt Erwin altijd een snelle en inhoudelijk duidelijke reactie. Om deze redenen is Zimmerman Hypotheek- en Financieel Advies echt een aanrader!
william van kessel
william van kessel
2020-07-02
We sluiten nu voor de derde keer een hypotheek over en dit is de eerste dat het goed uitgelegd wordt. Zonder druk te voelen om te tekenen . Heb je in de avond een vraagje , stuur je een apje en Erwin komt met een passend antwoord. Wij zijn snel, correct en binnen de afgesproken tijd zeer goed behandeld. Dus een dikke +
Rik Verhoeven
Rik Verhoeven
2020-06-27
Fijne adviseur om mee te werken en snelle reacties! heb het als zeer prettig allemaal ervaren en veel aan je gehad. Zal je zeker aanbevelen. Bedankt Erwin! Groet, Rik
Olaf van Kessel
Olaf van Kessel
2020-03-04