Hypotheek Advies

Onafhankelijk hypotheekadviseur. Het eerste gesprek gratis en vrijblijvend.
No cure no pay. Je betaalt pas als er een offerte is aangevraagd.

Een woning kopen, een mooie stap.
Koop je voor het eerst een eigen woning? Of verhuis je naar een andere?  Een spannende tijd en er komt veel op je af. Eén ervan is de keuze voor een hypotheek. Hoe werkt dat eigenlijk? Wat kun je lenen? Waar moet je allemaal aan denken en wat kost je dat? Een eerlijk, goed en voordelig hypotheekadvies helpt je daarbij!

Oversluiten van je hypotheek.
Ook als je al een bestaande hypotheek hebt, kan het lonen om je te laten adviseren. Een mooi moment is het aflopen van je rentevast periode. Dat biedt je mogelijkheden om opnieuw de beste keuze te maken. Maar zelfs als je boeterente moet betalen kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten.

Je huidige woning verbouwen?
Een extra aanbouw erbij of is het toch echt tijd voor een nieuwe keuken en badkamer? Dat wil je al lang, maar je hebt het geld er niet voor liggen. Sparen of misschien toch lenen? Kun je hier dan een hypotheek voor afsluiten? Wat kost je dat dan extra per maand? Veel vragen maar gelukkig ook veel mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend.
Belangrijke momenten in je leven. Een goed advies maakt het verschil. Een onafhankelijk advies, zodat het best passende voor jou binnen handbereik is. Hoe fijn dat een eerste gesprek bij mij gratis en vrijblijvend is. Ik maak graag kennis met jou. Hoor graag je wensen en je vragen. Ik beantwoord de meest belangrijke vragen direct. Hoe het werkt als je een hypotheek afsluit. En wat je maandlasten worden. Dan hoor je hoe het verder in zijn werk gaat. Wat ik voor je kan doen. Hoe, wanneer en wat de kosten zijn. Om zo uiteindelijk samen op zoek te gaan naar het best passende advies.

No cure no pay.
Je betaalt pas als ik een offerte heb kunnen regelen voor je. Verder adviseer ik je ook gratis over het afsluiten een overlijdensrisicoverzekering.

Veelgestelde vragen