Financieel Advies

Vertrouwen en aandacht.
Belangrijk als je je financiële wensen, doelen en plannen deelt. Dat je kunt vertrouwen op kennis en betrokkenheid. En dat je met één persoon alles kunt regelen. Graag leer ik je kennen. Hoor ik wie je bent, wat je drijft en wat je wensen zijn. Jij weet wat je wilt en wanneer je je doelen wilt bereiken. Ik hoe we dat kunnen doen. Welke keus is het best passend voor jou? Wat is beter, vermogen opbouwen, pensioen afsluiten of toch aflossen op je hypotheek? Of heb jij als mkb-er een bedrijfsfinanciering nodig? Laten we het samen bespreken!

Vermogen opbouwen.
Wil je meer rendement maken en minder risico lopen? Sparen of investeren in onroerend goed. Of toch beleggen? In aandelen of obligaties? En welke aanbieder past dan? Vele aanbieders, vele mixfondsen. Welke fondsmanagers hebben goed gepresteerd? En welke kosten kennen ze? Niet onbelangrijk want 2% kosten is bij 5% rendement een groot deel.

Samen kijken we naar je beleggingskennis en je ervaring met beleggen. We kijken naar je huidige financiële positie. En naar je risicobereidheid. Want beleggen kent risico’s. Hoge risico’s geven meer kans op een beter resultaat. Maar ook een hogere kans op verliezen. Bij welke risico’s slaap je nog steeds goed?

Advies op maat.
Als we samen duidelijk hebben wat je wilt en hoe, dan ontvang je een uitgewerkt stappenplan van me. We spreken ook af hoe we over alle ontwikkelingen in contact blijven met elkaar. Ik monitor vervolgens je portefeuille, bewaak de risico’s en samen passen we wijzigingen toe zodra nodig. Om op die manier een zo hoog mogelijk rendement te halen, binnen het risico wat bij jou past.

ONAFHANKELIJK

SPREIDEN

KOSTEN

Nienke Zimmerman
Nienke Zimmerman
2021-11-09
Op een super creatieve wijze is het gelukt om onze hypotheek om te zetten. Wat geen enkele bank lukte, is Erwin wel gelukt. Hij is een doorzetter, creatief, betrouwbaar en met een heel groot professioneel netwerk om zich heen zet Erwin een geweldig product neer. Dankjewel voor je hulp en de snelheid waarmee het is geregeld! Ik raad Erwin Zimmerman bij iedereen aan.
Tom Bartholomeus
Tom Bartholomeus
2021-06-30
Zimmerman heeft uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel staan. Dat blijkt o.a. uit snelle responstijd en advies op maat. Erwin weet complexe zaken in Jip-en-Janneke taal uit te leggen, zodat het voor eenieder te begrijpen valt. Dit alles resulteerde voor ons in een hypotheek die prima bij onze situatie past.
Miriam C
Miriam C
2021-05-15
Mijn casus was niet bepaald een doorsnee verhaal. Toch heeft Erwin zich erin vastgebeten en niet losgelaten voordat het in orde was. Alle bewondering voor zijn doorzettingsvermogen, zijn positiviteit, zijn heldere kijk op de zaak en zijn grote deskundigheid. En daarbij komt ook nog dat Erwin een hele fijne persoon is, menselijk en heel open. Erwin, bedankt voor de uitstekende service!
Niels Witte
Niels Witte
2020-12-09
Erwin bedankt voor een hypotheekadvies op maat met een professionele maar ook snap baar advies. Bedankt ook voor de extra inzet wanneer het ingewikkeld werd door het bankwezen. Heel fijn contact.
Annette Verstappen
Annette Verstappen
2020-08-14
Onze situatie was een uitdaging voor Erwin. Hij heeft hogere wiskunde toegepast, om onze wensen te realiseren. Geweldig gedaan!
Bas S
Bas S
2020-08-04
Mijn 1e hypotheek aanvraag gedaan onder begeleiding van Zimmerman Hypotheek- en Financieel advies. Vanaf het 1e gesprek een goed gevoel gehad over de samenwerking. Bij vragen stuurt Erwin altijd een snelle en inhoudelijk duidelijke reactie. Om deze redenen is Zimmerman Hypotheek- en Financieel Advies echt een aanrader!
william van kessel
william van kessel
2020-07-02
We sluiten nu voor de derde keer een hypotheek over en dit is de eerste dat het goed uitgelegd wordt. Zonder druk te voelen om te tekenen . Heb je in de avond een vraagje , stuur je een apje en Erwin komt met een passend antwoord. Wij zijn snel, correct en binnen de afgesproken tijd zeer goed behandeld. Dus een dikke +
Rik Verhoeven
Rik Verhoeven
2020-06-27
Fijne adviseur om mee te werken en snelle reacties! heb het als zeer prettig allemaal ervaren en veel aan je gehad. Zal je zeker aanbevelen. Bedankt Erwin! Groet, Rik
Olaf van Kessel
Olaf van Kessel
2020-03-04